Locale Altele
Marti, 28 Septembrie 2021
Marti, 28 Sept 2021
Raliul Femina A-CAR
AutoSportClub  - Miercuri, 23 Februarie 2011

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeilor, A-CAR România, împreună cu AutoSportClub, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Satu Mare şi cu sprijinul autorităţilor locale  pregătesc un nou eveniment automobilistic, de data aceasta adresat reprezentantelor sexului frumos, deţinătoare ale permisului de conducere auto, care, într-un mini-concurs de îndemânare auto, îşi pot dovedi curajul şi tenacitatea pe un traseu special amenajat.

 

Evenimentul va avea loc în data de 5 martie 2010, între orele 12.00-16.00 în Satu Mare, Piaţa Libertăţii, pe carosabilul şi în parcarea din faţa Catedralei Romano-Catolice. Înscrierea în concurs este gratuită şi este posibilă pe baza permisului de conducere.

 

Din perspectiva politicii comune promovate de către A–CAR România şi CPECA SM acest eveniment urmăreşte promovarea responsabilizării conducătorilor auto, conştientizarea lor si a publicului larg cu privire la riscurile nerespectării regulilor de circulaţiei precum şi celor asociate consumului de alcool si substanţe psihotrope la volan.

 

Atât şoferiţele din concurs, cât şi spectatorii vor avea astfel prilejul să constate că există o preocupare majoră a organizatorilor pentru siguranţa cetăţeanului în traficul rutier.

 

După o manşă de recunoaştere, concurentele vor avea posibilitatea de a parcurge traseul de două ori şi într-o manşă „joker”, folosind ca maşină de concurs noul Chevrolet Spark, pusă la dispoziţia şoferiţelor de Chevrolet West Satu Mare. Pentru cele mai rapide şoferiţe sunt oferite premii atractive de către PrimaGym, A-CAR şi GerBog. Spectatorii vor fi si ei răsplătiţi cu mici surprize din partea organizatorilor.
 

 

Înscrierile se pot face la faţa locului, între orele 11.00-13.00, se recomandă preînscriere la adresa hello@autosportclub.ro, organizatorii vă stau la dispoziţie pe nr. de tel. 0745-616812.

1502 vizite
Distribuie pe