Locale Altele
Marti, 28 Septembrie 2021
Marti, 28 Sept 2021
Premii valoroase la Raliul Femina
AutoSportClub  - Miercuri, 2 Martie 2011

Organizatorii pregătesc un nou eveniment automobilistic, de data aceasta adresat reprezentantelor sexului frumos deţinătoare ale permisului de conducere auto care, într-un mini-concurs de îndemânare auto, îşi pot dovedi curajul şi tenacitatea pe un traseu special amenajat.

 

Raliul Femina A-CAR va avea loc în data de 5 martie 2010, între orele 12.00-16.00 în Satu Mare, Piaţa Libertăţii, pe carosabilul şi în parcarea din faţa Catedralei Romano-Catolice. Înscrierea în concurs este gratuită şi este posibilă pe baza permisului de conducere.


 

Derularea concursului: după o manşă de recunoaştere, concurentele vor avea posibilitatea de a parcurge traseul de două ori într-o manşă „joker”, folosind ca maşină de concurs noul Chevrolet Spark, pusă la dispoziţia şoferiţelor de Chevrolet West Satu Mare.

 

Şoferiţele sunt aşteptate şi de această dată cu premii valoroase, ele fiind:

 

Locul I-II-III: abonamente nelimitate PrimaGym

Locul I: un set de anvelope de vară, oferit de GerBog

 

Cele mai îndemânatice şoferiţe vor primi pachete de asistenţă rutieră A-CAR. Ca şi în anii precedenţi, fiecare concurentă va fi premiată de Chevrolet West. Spectatorii vor fi şi ei răsplătiţi cu mici surprize din partea organizatorilor.

 

Totodată, organizatorii lansează o provocare reprezentantelor presei: în cadrul concursului vor desemna si vor premia cea mai rapidă şoferiţă-jurnalistă la volanul noului Chevrolet Spark.

 

Înscrierile se pot face la faţa locului, între orele 11.00-13.00, se recomandă preînscriere la adresa hello@autosportclub.ro, organizatorii vă stau la dispoziţie pe nr. de tel. 0745-616812.

 

1644 vizite
Distribuie pe