Locale Altele
Sambata, 31 Iulie 2021
Sam, 31 Iul 2021
Sătmărenii au talent
SM Online  - Luni, 21 Martie 2011
Mai mulți sătmăreni au reușit să impresioneze juriul show-ului „Românii au talent“, toți obținând trei de „DA“. Realizatorul de emisiuni TV Marius Chiș, dansatorii Ștefan Manduc și iubita lui, Reka Lazin, respectiv trupa Celtic Feet au ajuns în semifinală. Momentele lor au fost difuzate in data de 18 martie, la Pro TV.


Sătmărenii au talent. Acest lucru au dovedit-o la fiecare show organizat în țară. Vineri, mai mulți sătmăreni au impresionat jurul concursului „Românii au talent“.

Marius Chiș, realizator de emisiuni la postul local de televiziune TV1 Satu Mare, a reușit să impresioneze juriul cu cele mai tari momente umoristice. „Ce s-a văzut la emisiune este doar o mică parte din momentul meu. Am glumit cu juriul nu mai puțin de 9 minute, cu toate că trebuia să stau pe scenă doar două minute“, a spus Marius Chiș.

Sătmăreanul nu se aștepta să treacă în etapa următoare. O sală întreagă de oameni l-a susținut până în ultima clipă.

A fost o surpriză plăcută pentru mine. M-am înscris online la concurs, iar la Timișoara m-am dus doar cu soția mea. Nu cunoșteam pe nimeni acolo, iar cu toate acestea am fost susținut și aplaudat de 800 de oameni“, a spus Marius Chiș.

Momentul lui umoristic va putea fi urmărit cel mai probabil peste două săptămâni.

Dansatorii îndrăgostiți

Stefan Manduc și iubita lui, Reka Lazin, doi dansatori din Satu Mare, s-au înscris separat la “Romanii au talent” și au reușit să impresioneze juriul obținând trei de “DA”. În vârstă de 19 ani, Reka a vrut sa le arate tuturor că și o fată poate executa mișcări de dans de cele mai multe ori atribuite exclusiv baieților. Și a reusit!

Urmăriți performanța lor AICI

Reka și Stefan s-au cunoscut în octombrie 2009. Reka era in anul 1 la Facultatea de Sport, iar Ștefan anul 3 la aceeași faculate. S-au cunoscut la Balul Bobocilor la care a participat Reka și a luat titlul de Miss Popularitate. La acel bal Stefan a dansat împreună cu trupa de breakdance FootPrints.
 

Când erau repetițiile, Reka ne-a vazut și a dorit să intre în legătură cu noi, să intre în trupă și o colegă de trupa i-a dat numărul meu”, povestește Ștefan. Dupa bal, Reka a iesit afară în același timp cu Stefan. Reka se certa cu verisoara ei care nu vroia să o ajute cu bagajele. Așa că Stefan împreună cu un coleg s-au oferit să o ajute.

Pană la urma, noi doi băieții am carat tot până la taxi. La taxi a zis că merge spre centru, deci am zis ca merg cu ea să o ajut și să mă lase aproape de unde stau. Apoi mi-am dat seama ca ea locuia pe aceeași stradă cu mine, la doua scări de bloc distanță. Din acea seara, aproape în fiecare zi am fost impreuna la plimbări, cafele, antrenamente și 8 luni de zile am fost cei mai buni prieteni, iar apoi a devenit o relație amoroasă”, povesteste Stefan.


Reka locuieste în Cluj Napoca cu chirie impreună cu verisoara ei într-un apartament. Despre preselectia la “Romanii au Talent” Reka povestește că a aflat împreună cu Ștefan de la o mătușă a lui Ștefan din Germania. Asa s-au hotarat să participe si ei.


Celtic Feet, trupa de dansatori din Tășand, a trecut de preselecție. Talentul lor în interpretarea dansurilor tradiționale irlandeze a fost apreciat de juriul care le-a acordat cei trei de „DA“. Și aceștia vor putea fi urmăriți în semifinală.3501 vizite
Distribuie pe