Locale Altele
Joi, 30 Noiembrie 2023
Joi, 30 Nov 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Doi ani de Salsa la Loga Dance School
Florin Răchitan  - Duminica, 3 Aprilie 2011

Cu spectacolul prin care a aniversat doi ani de la debutul cursurilor de Salsa, Loga Dance School a demonstrat încă odată de ce se bucură de o popularitate atât de mare în rândul sătmărenilor. Show-uri de excepţie prezentate de şcoli de dans renumite din ţară şi străinătate, dar şi o bucurie contagioasă a spectatorilor! 

Publicul prezent sâmbătă seara în sala de dans de pe strada Martirilor Deportaţi a avut parte de un spectacol frenetic cum rar se poate vedea la Satu Mare.
 


 

Invitaţii speciali, reprezentanţii şcolilor de dans Bailarte din Cluj-Napoca, 2 Step Hip-Hop şi Fanat-X din Nyiregyhaza au deschis seara şi au înfierbântat atmosfera cu demonstraţii de vals, tango, slow fox, paso doble, rock’n’roll, hip-hop şi, bineînţeles, cireaşa de pe tort, un salsa picant, cu multe elemente acrobatice, în care dansatorul de la Bailarte a învârtit-o pe sătmăreanca noastră, Carolina Capitan, până ne-a luat ameţeala.
 Petrecerea a durat apoi până în zorii zilei de duminică, deja de la orele serii cursanţii Loga Dance School şi toţi cei din public fiind nerăbdători să se dedice pasiunii dansului.


1936 vizite
Distribuie pe