Locale Altele
Miercuri, 20 Octombrie 2021
Mie, 20 Oct 2021
Un sătmărean a accidentat-o pe mama consilierei lui Boc
ZTV  - Luni, 11 Aprilie 2011

Un sătmărean de 31 de ani a fost implicat luni dimineaţa într-un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat rănirea unei femei de 56 de ani, mama Andreei Vass, consilierul premierului Emil Boc. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 9,30  înlocalitatea Bobota din judeţul Sălaj.

 

Se pare femeia, in timp ce conducea autoturismul prin localitate, a efectuat un viraj la stanga pe marcajul continuu care desparte cele 2 sensuri de mers, fara sa se asigure corespunzator, si a fost acrosata intr-o curba la dreapta de o autoutilitara condusa de satmareanul de 31 de ani, care s-a angajat neregulamentar in depasirea acesteia.

 

In urma impactului a rezultat ranirea conducatoarei auto, care a fost transportata la Spitalul de Urgenta din Zalau, unde a ramas internata la sectia de Terapie Intensiva in urma diverselor traumatisme pe care le-a suferit.

Ambii soferi au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetarile continua pentru stabilirea cu exactitate a  imprejurarilor in care a avut loc accidentul.

Sursa: Zalău TV

1605 vizite
Distribuie pe