Locale Altele
Joi, 27 Ianuarie 2022
Joi, 27 Ian 2022
Copil mutilat de un câine, la Peleşu Mare
Lorena Georgi  - Marti, 14 Octombrie 2008

Un copil de numai un an şi patru luni a fost mutilat pe viaţă de un câine vagabond. Incidentul s-a petrecut ieri la amiază în localitatea Peleşu Mare.

Copilul se afla pe uliţa satului, atunci când câinele s-a aruncat asupra lui şi l-a muşcat de faţă şi cap. Părinţii copilului au fost martorii incidentului şi au alungat câinele, apoi au sunat la ambulanţă. Un echipaj medical s-a deplasat la Peleş şi l-a transportat pe băieţel la Spitalul Judeţean Satu Mare. De acolo, acesta a fost internat la Contagioase, unde se află sub supraveghere.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Satu Mare, Constantin Demian, a declarat că starea băieţelului este stabilă. Rănile acestuia au fost dezinfectate şi pansate. Medicii i-au administrat vaccinul împotriva turbării. Câinele vagabond care a muşcat copilul nu a fost găsit nici până acum de săteni.

Este primul caz de copil muşcat de un câine în acest an, însă în acelaşi sat au fost deja şapte cazuri în care copii de până la 6 ani au fost muşcaţi de şobolani.

Tags: caine  copil  muscat  
2155 vizite
Distribuie pe