Locale Altele
Duminica, 9 Mai 2021
Dum, 9 Mai 2021
Femeile din PD-L au sărbătorit 9 Mai alături de preșcolari
Ioana Gavrău  - Luni, 9 Mai 2011
Prichindeii de la Grădinița Guliver au sărbătorit, alături de Organizația Municipală de Femei a PD-L, Ziua Europei. Concursurile interactive au fost organizate de doamnele pedeliste în Grădina Romei, iar la final, cei mai talentați preșcolari au fost premiați pentru talentul lor. S-au împărțit pachețele cu cărți și dulciuri.


Activitatea a început imediat după orele 13.00. Cele trei grupe de prchindei de la Grădinița cu Program Prelungit Guliver și-au luat creta colorată în mânuțe și au dat frâu liber imaginației. Tema desenelor pe asfalt s-a axat pe sărbătoarea dedicată Zilei Europei.

Micuții au realizat zeci de desene pe asfalt, au încins o horă mare și au cântat Imnul Europei. Laura Bota, președinta Organizației Municipale de Femei a PD-L, a fost organizatoarea principală a evenimentului.


Concursul de desene pe asfalt a fost atracția principală a copiilor. Cei mai talentați prichindei au fost premiați de femeile PD-L.
Locul I i-a aparținut lui Andrei Iznăvoiu, locul II – Patrick Circiu, locul III – Denisa Fit, iar mențiune a primit Beatrix Bauer.Toți cei 35 de copilați au primit diplome de participare, dar și câte un pachețel cu dulciuri și cărți.

2251 vizite
Distribuie pe