Locale Altele
Miercuri, 26 Ianuarie 2022
Mie, 26 Ian 2022
Jandarmii sătmăreni, campioni la TIR
Jandarmeria Satu Mare  - Marti, 10 Mai 2011
În perioada 4-6 mai, structurile din cadrul M.A.I. au participat la Campionatul de Tir al MAI, competiţie naţională organizată la Târgu Jiu. Au fost prezenţi circa 140 de concurenţi din toate structurile: Poliţie, Poliţie de Frontieră, ISU, Jandarmerie, unităţi de învăţământ de ofiţeri şi de subofiţeri.


Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Satu Mare a fost reprezentat de către plt. adj.Ovidiu Cozma şi plt adj. Mariana Avram, aceştia fiind selecţionaţi de către Inspectoratul General al Jandarmeriei Române în lotul IGJR.

Competiţia s-a desfăşurat diferenţiat: individual bărbaţi, individual femei, dar şi pe echipe. Ambii participanţi au reprezentat cu onoare Jandarmeria Sătmăreană şi s-au clasat pe podium.


Astfel la competiţia- individual bărbaţi a fost desemnat câştigător cu 199 p. din 200 p. plt adj. Cozma Ovidiu obţinând locul I şi medalia de aur.

La competiţia- individual femei, plt adj. Avram Mariana a obţinut locul II cu 196 p. din 200 p şi medalia de argint.


După desfăşurarea competiţiei pe MAI, a mai avut loc o competiţie organizată de firma de armament GLOCK, la care au participat primii 20 de concureţi atât bărbaţi cât şi femei din clasamentul individual. Şi la această competiţie a fost desemnat câştigător plt adj. Cozma Ovidiu, obţinând locul I. Premiul oferit de această competiţie suplimentară a fost un pistol GLOCK.

1598 vizite
Distribuie pe