Locale Altele
Miercuri, 27 Octombrie 2021
Mie, 27 Oct 2021
Interlopii rămân în arest
Ioana Gavrău  - Luni, 16 Mai 2011
Judecătorii sătmăreni au respins recursul formulat de apărătorii celor trei interlopi, mărind totodată perioada arestului preventiv până la 29 de zile în cazul lui Dorel Tukacs și Nicolae Fușle. Bogdan Tărțan va rămâne în arest pentru următoarele 20 de zile. Cei trei sunt cercetați pentru șantaj și asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni.Dacă inițial judecarea recursului era programat pentru ziua de vineri, Tribunalul Satu Mare a hotărât judecarea lui abia luni. În jurul orei 11, cei trei au fost aduși în fața completului de judecată.


Abia la orele 15.15 a avut loc pronunțarea. Înainte de a se intra în sală, mai mulți jandarmi, echipați ca pentru lupta, s-au aliniat în fața sălii de judecată pentru a preveni un eventual scandal. Susținătorii celor trei au umplut holul Palatului de Justiție, însă de data aceasta și-au păstrat calmul, încercând să intimideze ziariștii doar cu privirea.
 

Judecătorii sătmăreni au hotărât ca Nicolae Fușle și Dorel Tukacs să rămână în arest preventiv pentru 29 de zile, iar Bogdan Tărțan doar 20, participarea lui la infracțiuni fiind una mai redusă.

Decizia este definitivă și irevocabilă.


Vezi AICI pentru ce sunt cercetați

3015 vizite
Distribuie pe