Locale Altele
Marti, 18 Mai 2021
Marti, 18 Mai 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
„Cu viața mea apăr viața“
ISU Satu Mare  - Luni, 23 Mai 2011
În ziua de 20 mai 2011, la Şcoala cu cls. I –VIII „Dr. Vasile Lucaciu” din municipiul Satu Mare, s-a desfăşurat etapa judeţeană a concursului cu tematică de protecţie civilă „Cu viaţa mea apăr viaţa” organizat de către Inspectoratul Şcolar Judeţean cu sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare.


S-au înscris în concurs un număr de 6 echipaje de gimnaziu (Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Şcoala cu cls. I-VIII „Dr. Vasile Lucaciu” Şcoala cu cls. I-VIII „Octavian Goga”, Şcoala cu cls. I-VIII „Lucian Blaga”,Şcoala cu cls. I-VIII Doba, Şcoala de Arte şi Meserii Supuru de Jos) respectiv 3 echipaje de liceu (Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”,Grup Şcolar Ardud, Grup Şcolar de Industrie Alimentară).

Concursul a fost unul extrem de disputat şi s-a desfăşurat pe parcursul a trei probe: o probă teoretică şi 2 probe practice: „Transportul asistat al unui accidentat aşezat pe targă pe distanţa de 50 de m”, respectiv „Deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole, contaminat”.

În urma desfăşurării probelor de concurs clasamentul a fost următorul:

Gimnaziu: locul I – Şcoala de Arte şi Meserii Supuru de Jos
locul II – Şcoala cu cls. I-VIII „Dr. Vasile Lucaciu”
locul III – Şcoala Generală „Octavian Goga”
Liceu: locul I – Grup Şcolar de Industrie Alimentară
locul II – Grup Şcolar Ardud
locul III – Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”


Echipajele care s-au clasat pe primele locuri atât la gimnaziu cât şi la liceu vor participa la etapa pe regiune de dezvoltare, care va avea loc în ultima decadă a semestrului II al anului de învăţământ.

Cu această ocazie Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare mulţumeşte pentru colaborare organizatorilor, echipajelor participante, Inspectoratului Şcolar Judeţean, primăriei municipiului Satu Mare.

3152 vizite
Distribuie pe