Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Jaf armat la o benzinărie Petrom! Tālharul s-a aruncat īn Someș VIDEO
Ioana Gavrău  - Marti, 24 Mai 2011

Un bărbat a intrat marţi dimineaţa, īn jurul orei 4.30, īn benzinăria Petrom de pe Drumul Careiului, dar nu cu intenţia de a plăti pentru combustibil.

El a profitat de faptul că la ora respectivă casieriţa era singură īn magazinul din incinta benzinăriei, i-a pus cuţitul la gāt şi a obligat-o să-i predea aproximativ 100 milioane de lei vechi, bani cu care a fugit.

 

Conform primelor date din anchetă, bărbatul, a cărui identitate este necunoscută pānă la ora actuală, a intrat īn magazinul benzinăriei, a deposedat-o pe casieriță de toți banii īncasați și s-a făcut nevăzut.


 


„La scurt timp, o patrulă mixtă formată dintr-un polițist și jandarm l-au reperat pe bărbat și s-au luat īn urma lui. Speriat, bărbatul, pentru a scăpa de polițiști, s-a aruncat īn Someș, trecānd rāul“, a declarat Ana Mălăescu, purtătorul de cuvānt al IPJ Satu Mare.


 


Mai mulți pompieri au fost angrenați īn căutarea lui, īnsă tālharul a reușit să iasă din apă. Conform anchetatorilor, bărbatul purta o șapcă pe cap și un fular peste gură. Imaginile video au surpins momentul tālhăriei, īnsă fața lui nu se vede foarte bine. Jaful a durat cāteva secunde.
Din fericire, casierița nu a fost rănită.


„Nu a fost vorba despre nicio victimă, nicio persoană rănită. Nu pot să vă spun mai multe, ancheta este īn derulare“, a spus Ramona Zanfirescu, purtătorul de cuvānt al Petrom Romānia.

UPDATE ora 16.30:

Potrivit unor informaţii neoficiale, aproximativ 40% din banii furaţi de tālhar au fost găsiţi īmprăştiaţi pe malul stāng al Someşului, spre Podul Galben. Banii au fost recuperaţi de poliţişti, dar autorul tālhăriei nu a fost prins īncă.
4115 vizite
Distribuie pe