Locale Altele
Marti, 28 Septembrie 2021
Marti, 28 Sept 2021
Senzaţii tari la Chevrolet DragRacing
Florin Răchitan  - Duminica, 12 Iunie 2011

Dacă anul trecut am zis că organizatorii nu vor mai putea să supraliciteze surpriza ediţiei de atunci, concretizată în „maşina-rachetă” a neamţului Gerd Haber, în acest an organizatorii celui mai mare show automobilistic din Ardeal, Chevrolet DragRacing, au pregătit o surpriză puţin mai diferită, pentru care publicul masculin îi va fi veşnic recunoscător lui Butka Gergő.

 

Mii de oameni au invadat încă de sâmbătă dimineaţa pista Aeroportului Internaţional Satu Mare, pentru a asista la cea de-a treia ediţie a Chevrolet DragRacing, eveniment ce combină show-urile auto-moto cu cea mai importantă competiţie de accelerare din Europa Centrală.
 

Concursurile de accelerare au avut loc pe 24 de categorii, pentru maşini de stradă şi cele special construite, contând pentru etape din campionatul naţional şi central-european, dar în paralel a fost organizată şi Cupa Sătmarului, competiţie rezervată concurenţilor sătmăreni, dintre care s-a afirmat colegul nostru de la Hirlap, Devecska Szabolcs.

 

Pentru etapa din Campionatul Central European de Accelerare s-au înscris concurenţi din România, Ungaria, Republica Moldova, Slovacia şi Croaţia.
 


Ca de obicei, în preajma maşinilor super-tunate apar atât băieţaşii care-şi pun amicii să le facă poze cu mobilul lângă câte-un bolid, cât şi fetiţele pentru care ditamai pista aeroportului constituie catwalk-ul perfect. 

Atmosfera a fost întreţinută de fetele Joy Beach de la Ştrandul Termal Carei, iar pentru punctul culminant al zilei spectatorii au trebuit să aştepte vreo două ore, adunaţi ciopor în jurul IMS-ului pe care fetele dansau lasciv.
 


Dar a meritat. Cel mai mult s-a bucurat, cu siguranţă, feciorul colegului nostru Zoli Szenas, care a avut privilegiul de a sta în noul model Chevrolet Aveo, spălat de fetele de la Joy Beach în cadrul unui show erotic cum nu s-a prea văzut în Sătmar. La sfârşit a îngenuncheat cuminte în faţa fetelor, pentru a-şi primi doza de băutură energizantă!

 

Finalul zilei de DragRacing a fost la fel de spectaculos, cu un superconcert oferit de cei mai renumiţi DJ din România şi Ungaria, Yaang, Vali Bărbulescu şi Sterbinszky. 

9800 vizite
Distribuie pe