Locale Altele
Vineri, 3 Decembrie 2021
Vin, 3 Dec 2021
Oana Bozga, cea mai talentată studentă
Ioana Gavrău  - Miercuri, 15 Iunie 2011
Sătmăreanca Oana Bozga a fost desemnată luni seara cea mai talentată studentă în cadrul concursului „Studenții au talent“, organizat de Federația Asociațiilor Studențești din Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară. Tânăra cu voce de aur a impresionat juriul și prin creativitatea ei, versurile unor melodii pe care le-a interpretat fiind adaptate cu strofe studențești.


În data de 22 martie au fost organizate primele preselecții. S-au înscris zeci de studenți talentați la dans, dresaj canin, interpretare vocală, instrumentală, însă în finală au ajuns doar 15. Printre aceștia s-a aflat și sătmăreanca Oana Bozga, studentă la Facultatea de Științe Economice și Gestiune a Afacerilor în Cluj Napoca.


Concursul a avut loc luni pe scena Teatrului Maghiar și s-a întins până târziu în noapte. Oana Bozga a fost declarată cea mai talentată studentă, aceasta intrând în posesia premiului pus în joc, 500 de euro.

Oana a impresionat juriul prin vocea ei de aur, dar și prin creativitatea de care a dat dovadă. Aceasta a adaptat textul melodiei „Pușca și cureaua lată“ la studenție. „Amu` ca-s tanar student/ si-am vazut ca am talent/ Eu m-am inscris la concurs/ Si-n finala am ajuns”, au fost versurile care au ridicat spectatorii în picioare.

Spectacolul nu s-a oprit aici. Oana a suprins juriul în momentul în care din costumul popular s-a schimbat în câteva secunde într-o ținută de seară.


Am avut două perechi de dansatori și am fost acompaniată de un grup instrumental. După ce am terminat colajul, m-am schimbat cât am putut de repede într-o rochie de seară și am interpretat o piesă de muzică ușoară“, a spus Oana Bozga.


Talentul ei deosebit a fost remarcat încă din primul an de facultate. Cântă de mai bine de patru ani de zile și a reușit să ajungă cunoscută nu doar la Satu Mare, dar şi în Cluj Napoca.

Talentul l- am descoperit acum patru ani de zile în timp ce cântam o priceasnă la biserică. Am urmat mai apoi cursurile Școlii de Arte și am participat la diverse concursuri și festivaluri. Mi-am dorit să câștig acest concurs și să mă afirm și mai mult în Cluj Napoca“, a spus tânăra interpretă de muzică populară.

Aceasta a declarat că în Cluj a găsit o deschidere mai mare decât în Satu Mare și nu dorește să se întoarcă în orașul ei natal.


Vreau să mă stabilesc în Cluj Napoca. Aici mi s-au deschis foarte multe uși, oamenii sunt mai primitori. În toamna aceasta îmi voi lansa și primul meu album, eveniment care va avea loc tot în Cluj Napoca“, a spus Oana Bozga.

Aceasta a câștigat un premiu în valoare de 500 euro, dar încă nu s-a gândit ce va face cu banii.

„În condițiile în care nu este vorba despre o sumă foarte mare, nu m-am gândit ce o sa fac cu ei, dar cu siguranță îi voi cheltui cu mare atenție“, a mai spus frumoasa interpretă.

4442 vizite
Distribuie pe