Locale Altele
Joi, 19 Mai 2022
Joi, 19 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
„Simpozion de bogracs” la Şcoala de Arte
Florin Răchitan  - Joi, 23 Iunie 2011

Glumeţ cum îl ştim din fire, directorul Şcolii de Arte Satu Mare, Mircea Deac, a invitat joi ziariştii la o conferinţă de presă mai inedită, ce a constat în discuţii libere despre „bilanţul” activităţii din anul şcolar ce tocmai s-a încheiat, în jurul unui bogracs pregătit toată ziua de o echipă inimoasă de angajaţi şi colaboratori ai instituţiei de cultură.


 

La „masa festivă” au luat loc mulţi prieteni comuni, inclusiv reprezentanţii Asociaţiei Artiştilor Plastici „Casa Creaţiei”, care le-au făcut curte intensă ziaristelor din presa locală după ce au gustat din sticlele ce se plimbau din mână-n mână, iar la un moment dat a apărut şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, care a rămas însă numai cât să facă o poză cu polonicul în mână.


 

Nici directorul Mircea Deac nu s-a lăsat mai prejos şi, urmând exemplul artiştilor plastici, a dat interviuri peste interviuri ziaristelor, în timp ce ziariştii priveau bosumflaţi sticlele de tărie, de ciudă că sunt pe antibiotice sau că mai trebuie să facă pe şoferii la alte evenimente. Dar bogracsul a fost apreciat cum se cuvine de toată lumea.

1585 vizite
Distribuie pe