Locale Altele
Marti, 7 Decembrie 2021
Marti, 7 Dec 2021
Doi ani și trei luni de închisoare cu executare pentru Tukacs și Fușle
Ioana Gavrău  - Joi, 30 Iunie 2011
Dorel Tukacs și Nicolae Fușle rămân în stare de arest și au de executat 2 ani și trei luni de închisoare. Sentința a fost dată joi de Judecătoria Satu Mare, însă nu este definitivă. Apărătorii legali au dreptul la recurs. Ceilalți doi inculpați, Bogdan Tărțan și Cristian Fușle vor executa o pedeapsă, însă cu suspendare, sub supraveghere.


După ce luni a fost primul termen în cazul celor patru inculpați acuzați de șantaj și asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni, respectiv după ce și-au recunoscut vinovăția, magistrații sătmăreni s-au pronunțat joi după-amiază.

Fușle Nicolae a fost condamnat la 2 ani și 3 luni de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, ultraj, alte trei infracțiuni de șantaj și asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni. Judecătorul a menținut starea de arest.

Tukacs Dorel a fost și el condamnat la 2 ani și 3 luni de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, respectiv asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni.

În ceea ce îl privește pe inculpatul Bogdan Tărțan, judecătorul a hotărât condamnarea lui la 2 ani și trei luni de închisoare, însă cu suspendare, sub supraveghere, perioada de încercare fiind de 7 ani și trei luni. Dacă în acești ani, Bogdan Tărțan nu va respecta condițiile impuse de judecător, acesta va executa pedeapsa primită, plus alte sancțiuni.

Cristian Fușle a fost condamnat la 8 luni de închisoare pentru ultraj și complicitate la lovire și alte violențe, însă cu suspendare, perioada de încercare fiind de 2 ani și trei luni.

Inculpaților urmează să le fie restituite bunurile și banii găsiți asupra lor în momentul flagrantului.

Apărătorii inculpaților au posibilitatea să atace sentința Judecătoriei Satu Mare. Până atunci, cei doi arestati rămân în Penitenciarul Oradea.
2728 vizite
Distribuie pe