Locale Altele
Miercuri, 6 Decembrie 2023
Mie, 6 Dec 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bachata weekend de excepție
Ioana Gavrău  - Sambata, 9 Iulie 2011
Nu mai puțin de 170 de instructori de dans și dansatori profesioniști din Romānia, Ungaria și Franța participă īn acest weekend la cursuri intensive de bachata, susținute de Jorge Luis Burgos (Ataca) şi Tanja Kensinger (La Alemana) din Florida. Aceștia s-au declarat mulțumiți de ceea ce au īntālnit īn Satu Mare, cei doi dansatori aflāndu-se pentru prima dată īn Romānia.


Sāmbătă, pe parcursul zilei, cele 170 de persoane au participat la cursuri intensive de bachata. Sala de Sport a Colegiului Traian Vuia a fost umplută la refuz de instructori și dansatori. Orele predate s-au adresat profesioniștilor, evenimentul fiind organziat de Loga Dance School.
După ora 19.00, cei doi dansatori din Florida au răspuns tuturor īntrebărilor adresate din public. Dansatorii au mărturistit că sunt īn cuplu, iar acest lucru duce la o conexiune mult mai puternică īn timpul dansului. Ambii sunt pasionați de acest sport īncă de mici copii, iar la ora actuală au ajuns să fie clasați printre primii din lume.Jorge Luis Burgos (Ataca) şi Tanja Kensinger (La Alemana) au devenit parteneri de dans īn 2008, īn speranţa de a deveni unul dintre cele mai noi cupluri care urmează să fie intre cei mai cunoscuti din lume īn Salsa.


Spre surprinderea lor, au devenit asa cum si-au dorit unul dintre cuplurile cele mai recunoscute īn lume, īn Bachata.


Cu primul lor show "Te Extrano" avānd peste 27 milioane de vizitatori pe YouTube, Jorge şi Tanja au călătorit īn īntreaga lume, prezentarea lor de bachata, īmpreună cu bachata lor inovatoare si workshopurile sub numele de Touch Bachata.

Cu toate acestea, Jorge si Tanja sunt īn creştere, de asemenea sunt stele īn comunitatea Salsa, cu o mare energie au efectuat cu Rompecabezas Jayson Molina"s şi echipa pro UMDA.

4195 vizite
Distribuie pe