Locale Altele
Joi, 18 August 2022
Joi, 18 Aug 2022
O răsfăţăm pe Miss Ziua Oraşului
SM Online  - Luni, 18 Iulie 2011

Aşa cum am promis, Miss Ziua Oraşului Satu Mare din acest an beneficiază de servicii complete de remodelare corporală, în valoare de 15 milioane lei vechi, din partea Salonului de Frumuseţe Armizette, premiu oferit prin intermediul SM Online în urma voturilor pe care domnişoara Alexandra Sixteen Asztalnok le-a primit din partea cititorilor. Am tras şi noi puţin cu ochiul, să vedem la ce „cazne” este supusă frumoasa Sătmarului.


 

Chiar dacă, la prima vedere, nu are nevoie, Alexandra a început de câteva săptămâni terapia de frumuseţe ce constă în detoxifiere, tonifiere şi tratament anticelulitic, iar acum se declară foarte mulţumită de rezultate. Iniţial ne-am speriat de aparatura şi cablurile lipite de pielea ei catifelată, dar adolescenta de 17 ani, elevă la Grupul Şcolar Economic „Gheorghe Dragoş”, ne-a asigurat că senzaţia este plăcută, iar tratamentul o relaxează.
 

 

„Premiul a fost o surpriză plăcută pentru mine şi îmi place atât de mult felul cum sunt servită aici încât cu siguranţă voi reveni şi după ce voi consuma toate tratamentele incluse în premiu” – a declarat cea mai nouă clientă a Salonului Armizette de pe strada Petofi Sandor nr.3.  

4156 vizite
Distribuie pe