Locale Altele
Joi, 6 Mai 2021
Joi, 6 Mai 2021
Viking Moto Party VII la Petreşti
Florin Răchitan  - Marti, 2 August 2011

Caravana vikingilor pe motoare va sparge din nou liniştea şvabilor din Petreşti la sfârşitul acestei săptămâni, cu ocazia celei de-a VII-a ediţii a Viking Moto Party, eveniment la care sunt aşteptaţi sute de motociclişti din tot Ardealul, dar şi din Ungaria, Slovacia, Austria şi Germania. Locul de desfăşurare va fi cel obişnuit, în curtea sălii de sport de la marginea comunei, iar programul se anunţă a fi din nou de nota 10.


 

Din program nu vor lipsi jocurile şi concursurile distractive, precum rostogolirea butoaielor cu ajutorul motocicletelor, măsurarea decibelilor la motoarele turate la maxim, beer jumping, aruncare la ţintă cu securea, competiţie de scander, concurs de tricouri ude şi nelipsitul Erotic Live Show.

 

Vineri seara vor urca pe scenă trupe adevărate de rock precum The Prison Band, Ruckwarts şi Knock Aut, pentru ca sâmbătă seara, după defilarea motocicliştilor la ora 13 de la Petreşti la Carei şi înapoi, să fie rândul celor de la WanTed şi AB/CD să aducă publicul la delir.

 

Preţul unui bilet de intrare este 20 de lei, iar pentru un week-end întreg, incluzând şi ziua de duminică, este 40 de lei.

2328 vizite
Distribuie pe