Locale Altele
Joi, 21 Octombrie 2021
Joi, 21 Oct 2021
Măsuri sporite de ordine la Zilele Oraşelor Negreşti-Oaş şi Tăşnad
Jandarmeria Satu Mare  - Joi, 11 August 2011

Jandarmii sătmăreni vor fi angrenaţi pe perioada acestui sfârşit de săptămână în misiuni de asigurare a ordinii publice la nivelul judeţului, dar şi a municipiului Satu Mare.

Cu ocazia manifestărilor cultural-artistice organizate în cadrul Zilelor Oraşului Negreşti-Oaş, desfăşurate în zilele 13, 14 şi15 august şi a Zilei Oraşului Tăşnad, sărbătoare organizată în 15 august,  peste 70 de jandarmi vor desfăşura individual şi în cooperare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare o serie de misiuni  de asigurare  a ordinii şi liniştii publice pentru prevenirea infracţionalităţii şi stabilirea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

 

Totodată la nivelul instituţiei este pregătit un echipaj de intervenţie care va acţiona la apelurile de urgenţă.

 

Echipajele de jandarmi vor acţiona cu preponderenţă pentru prevenirea apariţiei unor incidente sau stări tensionate, dar şi pentru depistarea persoanelor care săvârşesc fapte contravenţionale sau penale, în vederea asigurării unui climat optim de ordine şi siguranţă pentru cetăţeni.

 

Patrulele de ordine şi siguranţă publică vor fi prezente la scenele special amenajate unde se vor desfăşura manifestări cultural artistice, în interiorul perimetrului unde vor fi amenajate standurile, dar şi în zonele imediat apropiate locurilor  de desfăşurare a evenimentelor.

 

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare recomandă participanţilor la aceste manifestări cultural-artistice  să respecte regulile de comportare civilizată pe timpul desfăşurării acestora şi să se conformeze indicaţiilor date de către forţele de ordine pentru evitarea încălcării normelor legale în vigoare.

1607 vizite
Distribuie pe