Locale Altele
Luni, 6 Decembrie 2021
Luni, 6 Dec 2021
Capitala Oaşului în sărbătoare
Florin Răchitan  - Luni, 15 August 2011

După pauza de anul trecut, la Negreşti-Oaş au fost organizate din nou Zilele Oraşului, de data aceasta primăria încredinţând organizarea spectacolelor unei firme private, care se pare că şi-a făcut bine treaba.


Manifestările au început încă de vineri, cu o nouă ediţie a Zilelor Medicale ale Ţării Oaşului, iar programe de divertisment au avut loc şi sâmbătă, dar deschiderea oficială a avut loc duminică, cu participarea unui mare număr de oficialităţi locale şi judeţene.

 

În fruntea paradei s-au aflat, ca de obicei, majoretele acompaniate de fanfara Palatului Copiilor din Satu Mare, aceştia defilând în aplauzele negreştenilor pe traseul de la primărie până la scena amplasată în apropierea stadionului.


 

După discursurile oficiale a urmat înmânarea titlurilor de cetăţean de onoare şi a diplomelor de excelenţă. Astfel, Ioan Buia şi Gheorghe Şuta au primit distincţia de cetăţean de onoare al oraşului Negreşti-Oaş. De asemenea, pentru aportul lor adus dezvoltării oraşului, au mai primit diplome de excelenţă elevele Georgiana Alexandra Ardelean şi Anita Maria Sebeşi, protopopul ortodox Mihai Feher, medicul Viorel Homorozan, interpreta Maria Tripon, profesoara Maria Bonea, omul de afaceri Alexa Gabri şi cameramanul Emil Cosma.

 

Apoi a început distracţia adevărată! Pe scenă au evoluat numeroase trupe şi interpreţi de muzică populară şi uşoară din toată Ţara Oaşului şi nu numai, iar vedetele serii de sâmbătă au fost băieţii de la Desperado. Duminică seara a fost organizat şi tradiţionalul concurs de Miss, iar Zilele Oraşului Negreşti-Oaş s-au încheiat cu recitalul trupei Fly Project şi cu un superb foc de artificii.

1577 vizite
Distribuie pe