Locale Altele
Joi, 29 Iulie 2021
Joi, 29 Iul 2021
O femeie s-a aruncat de la etajul 6 al unui bloc de pe Ostrovului
Florin Răchitan  - Vineri, 19 August 2011

O femeie în vârstă de 61 de ani s-a aruncat vineri dimineaţa de pe balconul unui apartament de la etajul 6 din cartierul Ostrovului.
 


Sătmăreancă de origine, Joana L’Ecler era măritată de mai mulţi ani cu un francez şi are dublă cetăţenie. Se pare că ea a venit acasă în urmă cu două săptămâni pentru a-şi rezolva pensionarea de boală şi locuia în apartamentul respectiv fără forme legale, dar cu acordul proprietarilor.

 

Martorii oculari spun că, în cădere, femeia s-a lovit şi de pervazul unui balcon de la primul etaj al blocului, apoi a căzut pe trotuar în faţa farmaciei „Soarelui”, unde s-au şi adunat repede zeci de curioşi. La faţa locului a fost chemată o ambulanţă, dar cadrele medicale nu au mai putut sa facă altceva decât să constate decesul femeii.

 

Vecinii spun că Joana era bolnavă psihic, dar nu a deranjat pe nimeni în cele două săptămâni în care a locuit în apartamentul respectiv. Ea a lăsat şi o scrisoare de adio, ceea ce exclude, în principiu, suspiciunile de omor, poliţiştii considerând acest caz, cel puţin după primele cercetări, ca fiind o sinucidere.
 

 

Ciudat este că de pe acelaşi balcon s-a aruncat în gol, în urmă cu trei ani, fiul în vârstă de numai 19 ani al proprietarilor. De atunci nimeni nu a mai locuit în apartamentul respectiv, iar acum proprietarii cred că este blestemat.

1953 vizite
Distribuie pe