Locale Altele
Miercuri, 19 Mai 2021
Mie, 19 Mai 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ceai cu prezervativ
Ioana Gavrău  - Marti, 27 Septembrie 2011
Surpriză neplăcută într-o familie din Halmeu. În timp ce pregătea ceaiul copilului bolnav, o femeie din municipiu a găsit printre plantele medicinale și un prezervativ. Ceaiul i-a fost recomandat de un fitoterapeut care are cabinetul pe strada Fabricii. Femeia s-a dus glonț la Oficiul pentru Protecția Consumatorului. Bărbatul riscă acum o amendă între 1000 și 5000 lei.


Săptămâna trecută, o sătmăreancă și-a dus copilul la un fitoterapeut cunoscut în Satu Mare. Acesta, după ce l-a diagnosticat, i-a oferit un tratament din ceaiuri medicinale. După ce a strecurat plantele, femeia a rămas șocată când a văzut prezervativul.


Fără a mai sta pe gânduri, sătmăreanca s-a dus glonț la Protecția Consumatorului pentru a depune o reclamație.

Fitoterapeutul a declarat că nu are nicio legătură cu prezervativul găsit în punga de ceai. Acesta ne-a spus că el primește plantele ambalate în saci, direct din Baia Mare. În consecință, inspectorii Oficiului Județean pentru Protecția Consumatorului Satu Mare l-au amendat și pentru condițiile de igienă. Acesta lua frunzele cu mâna și le punea în pungi mai mici“, a declarat Valentin Breban, directorul Oficiului Județean pentru Protecția Consumatorului.


În momentul de față nu se știe dacă prevervativul a fost folosit deoarece a fost fiert împreună cu ceaiul.
1788 vizite
Distribuie pe