Locale Altele
Luni, 10 Mai 2021
Luni, 10 Mai 2021
Aldo Blaga participa la „Vocea României“
SM Online  - Marti, 27 Septembrie 2011
Sătmăreanul Aldo Blaga, tânărul interpret care are fani în toate colțurile țării și nu numai, va participa marți seara la concucursul „Vocea României“, unde premiul pus în joc atinge suma de 100.000 euro. Aldo a fost selectat dintre mii de participanți din țară, iar evoluția lui va putea fi urmărită începând cu ora 20.15, la Pro TV. Sute de fani din Satu Mare sunt alături de interpret.

Cunoscut pentru stilul său propriu swing/blues, Aldo Blaga a impresionat, nu de puține ori, artiști de renume din România și de peste hotare. A fost selectat în cadrul show-ului „Vocea României“, fiind unul dintre potențialii câștigători.

“The Voice” este un format inovator care schimbă regulile în ceea ce privește concursurile de talente. Nu conteaza ce varstă sau meserie au, nu contează cum arată, daca este înalt sau scund, slab sau gras, tatuat sau netatuat, tot ceea ce conteazp este VOCEA. “Vocea Romaniei” este un show în care numai cei mai buni își vor găsi locul, vocile deosebite, puternice și inconfundabile, fără a ține cont de domeniul din care provin: rock, pop, muzică populară sau clasică, etc.

"The Voice" este un format marca înregistrată Talpa Distribution B.V.

Succes Aldo!!!
3599 vizite
Distribuie pe