Locale Altele
Marti, 25 Ianuarie 2022
Marti, 25 Ian 2022
Consilierii au pedalat până la Uzina de Apă şi staţia de epurare
Florin Răchitan  - Joi, 29 Septembrie 2011

Cam o duzină de consilieri locali şi judeţeni au participat joi după-amiază la defilarea pe biciclete din Centrul Nou până la Uzina de Apă de la Mărtineşti, apoi până la Staţia de epurare a municipiului Satu Mare.Acţiunea a făcut parte din seria manifestărilor dedicate aniversării unui secol de existenţă a reţelei de alimentare cu apă şi canalizare a oraşului. Consilierii au primit tricouri personalizate cu logo-ul Apaserv, dar şi biciclete nou-nouţe, care vor rămâne la dispoziţia angajaţilor navetişti ai Uzinei de Apă, pentru a încuraja deplasarea lor cu aceste vehicule.
 

 

În plutonul fruntaş al cicliştilor s-au aflat, aşa cum ne-au obişnuit în ultima vreme la acţiuni de acest gen, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, şi viceprimarul Kereskenyi Gabor.


 

De-altfel, joi a fost şi Ziua Porţilor Deschise la Uzina de Apă din Mărtineşti, cei interesaţi, între care mulţi elevi de la şcolile sătmărene, având ocazia viziteze toate spaţiile de lucru de acolo şi să primească explicaţii despre instalaţiile care ne asigură apa zi de zi.

1251 vizite
Distribuie pe