Locale Altele
Vineri, 18 Iunie 2021
Vin, 18 Iun 2021
Cinci copii au ajuns la Urgenţe în weekend
Spitalul Judeţean de Urgenţă  - Luni, 3 Octombrie 2011

Trei copii, de 11 luni, 2 ani, respectiv 2,5 ani au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe după ce au ingerat accidental detergent (Ariel), medicamente (Peritol), respectiv clor.

 

Pentru toate cele trei cazuri s-a propus internarea în cadrul secţiei de Pediatrie, dar in primul caz parintii au refuzat internarea.

In celelalte doua cazuri, copiii au fost internati in spital pentru supraveghere si tratament. Starea lor de sanatate este buna si vor fi externati in zilele urmatoare.

 

Un alt copil, de 9 ani, a ajuns la UPU cu un carlig de undita fixat in palma. Carligul a fost extras la cabinetul de chirurgie, iar copilul a parasit spitalul fara corpul strain cu care a ajuns la UPU.

 

Sâmbătă seara,  la Spitalul Judeţean Satu Mare a fost adus, cu ambulanta, de la Carei, un copil in varsta de 11 ani. Aflat la joaca, acesta a suferit un accident - cadere de la inaltime, dintr-un turn – dar apartinatorii nu au putut relata impejurarile accidentului si nici inaltimea de la care a cazut.

 

Dupa ce a fost supus unor examinari, inclusiv o tomogarfie computerizata, s-a constatat ca pacientul a suferit o fractura fronto parietala bilaterala, cu hematom intracranian, hemoragie subarhnoidiana, motiv pentru care a fost transferat la o clinica de specialitate din Cluj Napoca.

1390 vizite
Distribuie pe