Locale Altele
Miercuri, 20 Octombrie 2021
Mie, 20 Oct 2021
Câştigaţi un zbor deasupra Sătmarului la mitingul aviatic!
Consiliul Judeţean Satu Mare  - Luni, 3 Octombrie 2011

Consiliul Judeţean Satu Mare împreună cu Aeroclubul României şi Aeroportul Satu Mare avându-i parteneri principali pe ASTRA ASIGURĂRI şi OMV organizează a patra ediţie a  “Mitingului Aviatic  Satu Mare – 2011”.

 

Ediţia din acest an are în deschidere două competiţii sportive de anvergură: Campionatul Naţional şi Cupa  României la Paraşutism, ce se vor desfăşura în perioada 1-7 octombrie pe Aeroportul Satu Mare.

 

Mitingul Aviatic va debuta sâmbătă, 8 octombrie 2011, la ora 12.00, pe Aeroportul  Satu Mare.

Vor face spectacol zeci de paraşutişti, avioane de acrobaţie, avioane ultra-uşoare şi planoare, fiind  programate evoluţii aeriene ale avioanelor Extra 300,  MIG-21 LanceR, elicopterul PUMA şi a unui balon cu aer cald. Un moment inedit va fi survolarea oraşului cu o aeronavă Tarom.

 

Prin tombola organizată pentru spectatori, câştigătorii se vor bucura de zboruri gratuite cu avioanele participante la miting.

 

Transportul publicului sătmărean la aeroport va fi asigurat de către  SC Transurban Satu Mare, prin alocarea unor linii speciale.

 

La finalul show-ului aeronautic va avea loc After Party în compania formaţiei Direcţia 5 şi a solistei din Ungaria, Tóth Vera.

 

Intrarea este gratuită.

            

Sponsorii manifestării sunt:

Parteneri principali: ASTRA ASIGURĂRI şi OMV, împreună cu Coca Cola, Red Bull, Garanti Bank, AVE Impex, Arca, Silviu Zetea SRL, Casa de vinuri Nachbil, Hotel Poesis, Hotel Dana, Hotel Aurora, Villa Bódi, Cramele Recaş, Nolimits Technologies, Ger-Bog.

 

Mai multe detalii la: www.mitingaviatic.ro

 

Consiliul Judeţean Satu Mare organizează împreună cu instituţiile de presă online un concurs pentru sătmăreni, la Mitingul Aviatic 2011, oferind o invitaţie la zborul de agrement, survolând municipiul Satu Mare cu aeronava Tarom AT7, ce va decola sâmbătă la ora 14 de pe pista Aeroportului Satu Mare.

 

Pentru a vă înscrie la concurs, trebuie sa răspundeţi la întrebarea „A câta ediţie a mitingului aviatic este organizată în acest an”?

Vă rugăm să vă înscrieţi la rubrica de Comentarii cu o adresă validă de e-mail, ce nu va fi făcută publică, dar este necesară pentru a anunţa câştigătorul.

3446 vizite
Distribuie pe