Locale Altele
Marti, 25 Ianuarie 2022
Marti, 25 Ian 2022
Două jafuri la benzinării într-o jumătate de an - un singur autor?
Ioana Gavrău  - Marti, 4 Octombrie 2011

Un hoţ cu faţa acoperită cu un fular şi purtând o şapcă pe cap a reuşit să fure în zorii zilei de marţi aproximativ 8.000 de lei din benzinăria Petrom din Parcul Soarelui.

Update

Anchetatorii au indicii clare în ceea ce privește profilul jefuitorului. Din primele verificări, există date cum că ar fi vorba despre același autor la ambele jafuri petrecute la rețeaua Petrom.

Avem suspiciuni că ar fi vorba despre aceeași persoană. Spargerea s-a dat cam la aceeași oră, modul de operare este indentic. Mersul făptuitotului este legănat, la fel ca și la primul jaf, cuțitul este ținut în mâna stângă, infractorul a așteptat ca unul dintre angajații benzinăriei să iasă afară cu gunoiul. S-a plimbat de mai multe ori până a hotărât să acționeze“, a spus Ana Rusu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Ora 08.00

El a intrat în benzinărie la ora 04.47 şi, ameninţând-o pe casieră cu un briceag a pus mâna pe toţi banii aflaţi în casa de marcat.

După acţiunea rapidă, hoţul s-a făcut nevăzut, iar acum Poliţia îl caută în tot oraşul. Casiera nu a fost rănită.

 

Se pare că Poliţia a fost anunţată imediat după producerea evenimentului de o altă persoană aflată în incinta benzinăriei, dar poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale încă adună probe şi audiază martori pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs jaful. Se pare că investigatorii au deja un cerc de suspecţi.

 

Reamintim că în luna mai a avut loc un alt jaf asemănător la o benzinărie de pe Drumul Careiului. Hoţul a reuşit să scape şi atunci cu cei 10.000 de lei furaţi, chiar dacă în benzinărie se aflau un poliţist şi un jandarm, care se pare că dormeau. Hoţul nu a fost prins nici de atunci.


 

2280 vizite
Distribuie pe