Locale Altele
Miercuri, 23 Iunie 2021
Mie, 23 Iun 2021
Un energizant și două țigări i-au salvat viața VIDEO
Ioana Gavrău  - Miercuri, 5 Octombrie 2011
Poliția, jandarmii și pompierii au fost puși pe jar miercuri seara de un bărbat de 45 de ani care a amenințat că se aruncă de pe Podul Golescu, direct în Someș. Un pompier a reușit să-i salveze viața după ce i-a adus două țigări și un energizant. Bărbatul a fost supărat pe sistem, dar și pe edilii municipiului.


Timp de o oră s-au chinuit să-l lămurească forțele de ordine, alături de pompierii sătmăreni, pe Marinel Oros, cunoscut ca fiind om al străzii, să nu se arunce de pe Podul Golescu. Se pare că acesta se afla în stare avansată de ebrietate.

În momentul în care Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost anunţat despre tentativa de sinucidere a bărbatului (ora 20.00), ni s-a adus la cunoştinţă că acesta vroia să discute doar cu o singură persoană, respectiv cu colegul nostru Lt. Sebastian Pintea, care este cunoscut pentru că a mai salvat persoane de la înec”, a spus Codruţa Hiripan, locţiitorul purtătorului de cuvânt al ISU Someş Satu Mare.

Bărbatul s-a așezat pe țeava aflată pe partea dinspre râu a balustradei podului, amenințând că se aruncă în Someș. Abia după ce a primit două fire de țigară şi un energizant, acesta a trecut pe partea cealaltă a balustradei.

A spus că este nemulțumit de sistem, spunea că e neliniștit și că nu a dormit de câteva zile. L-am convins povestind, mi-a cerut un energizant și două țigări. Așa a trecut dincoace“, a declarat Lt. Sebastian Pintea.


După aproximativ o oră, timp în care au durat negocierile, bărbatul a fost imobilizat de jandarmii sătmăreni, care l-au băgat cu forța în ambulanţa SMURD. Acesta a fost dus la spital unde urmează să fie consultat.

2801 vizite
Distribuie pe