Locale Altele
Joi, 6 Mai 2021
Joi, 6 Mai 2021
Steve Jobs Day la Satu Mare
SM Online  - Vineri, 14 Octombrie 2011
Îmbrăcați în pulovăr negru, blugi albastri și pantofi sport de culoare albă, simpatizanții Apple, puțini, dar importanți, au comemorat ziua Steve Jobs. La inițiativa prietenilor nostri de la sracok.ro și a principalului organizator, Butka Gergő, s-a adus un omagiu geniului erei digitale. Atmosfera a fost destinsă, adepții Apple primind în dar și un măr.


La fel ca în toată lumea, mii de simpatizanți Apple au purtat în ziua de 14 octombrie , uniforma „licențiată“ Steve Jobs. La Satu Mare nu s-au depus coroane sau flori, simpatizanții comemorând ziua într-un mod mai inedit.

Jobs a fost adeptul simplităţii, declarat că alegerea unei ţinute i-ar lua prea mult timp, astfel încât a decis că poarte mai mereu aceleaşi haine, atunci când apărea în public. Avea o imagine care îl reprezenta şi economisea timp. Așa ne-am gândit noi să comemorăm această zi“, a declarat Butka Gergő.

Astfel că, de la ora 17.00, la cafeneaua RedHat Café, de pe strada I.C. Bratianu nr. 3, simpatizanții Apple au savurat o cafea bună, purtând totodată discuții libere pe tema geniul Apple.


A fost singura acțiune de acest gen în Satu Mare, iar organizatorii merită toate laudele.

2568 vizite
Distribuie pe