Locale Altele
Sambata, 13 August 2022
Sam, 13 Aug 2022
Găsit mort într-un tomberon
Ioana Gavrău  - Joi, 17 Noiembrie 2011
Descoperire macabră a unei sătmărence. Un bărbat fără suflare a fost găsit mort miercuri dimineaţa într-un tomberon de pe strada Corvinilor. Din primele date se pare că este vorba despre o persoană fără adăpost care ar fi murit în urma unui stop cardio-respirator. În momentul de faţă nu există suspiciuni de omor. Cu toate acestea, Poliţia a deschis o anchetă.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare, Roxana Cristea, bărbatul a fost găsit de o femeia care are birouri pe strada respectivă.

Anchetatorii spun că bărbatul de 42 de ani era cunoscut ca şi o persoană fără adăpost care îşi ducea veacul prin zona Micro 14.

În urma autopsiei s-a observat că bărbatul murit în urma unui infart. Acesta suferea şi de alte boli”, a declarat Roxana Cristea, purtător de cuvânt al IPJ Satu Mare.

Conform anchetatorilor, bărbatul încerca să-şi facă treburile în tomberon, la scurt timp acesta decedând. Persoana a consumat şi băuturi alcoolice. În acest caz nu există suspiciuni de omor. Cercetările continuă.
1805 vizite
Distribuie pe