Locale Altele
Duminica, 24 Octombrie 2021
Dum, 24 Oct 2021
Cinci ani de Real la Satu Mare
Raluca Costin  - Joi, 15 Decembrie 2011

Galeria Real s-a dovedit a fi neîncăpătoare miercuri pentru sutele de sătmareni care s-au adunat să celebreze cinci ani de când hypermarketul a intrat pe piața de retail din Romania. În acești cinci ani, celebrul lanț de magazine s-a extins în nu mai puțin de 18 orase, printre care se numără și Satu Mare.


 

Sătmărenii au avut parte miercuri de multe surprize plăcute din partea organizatorilor. La intrarea în hypermarket au fost întâmpinați de un tort gigant, pe care o cofetăreasă a avut grijă să-l împartă în așa fel încât toţi pofticioşii să ajungă să-l deguste.
 

 

De asemenea, copiii l-au putut întâlni pe Moș Craciun, sosit tocmai din Laponia pentru a participa la acest eveniment. Puțini au fost, însă, copilașii care au îndraznit să se apropie pentru a-și dezvălui dorințele.


 

Atracția acestui eveniment a constituit-o spectacolul de aproape trei ore al tinerilor de la "Backstage Dance School" coordonați de Erika Lucaci. Trupa a abordat diferite stiluri de dans, iar in componența ei s-au găsit chiar şi copii de șapte ani, care nu s-au sfiit să-și arate talentul numerosului public.


 

Tot pentru a sarbători cei cinci ani de existență în România, Real dă startul unei campanii aniversare prin care răsplătește fidelitatea clienților și pe cea a angajaților. În cadrul acestei campanii, clienții pot câștiga peste 130.000 de premii instant, vouchere cadou, electrocasnice mari și mici, telefoane mobile, televizoare, laptopuri și premii în bani printr-un mecanism simplu și eficient, acela al lozurilor răzuibile, în timp ce angajaților Real li s-au pregătit o serie de evenimente interne pentru a li se recunoaște contribuția la succesul companiei.

1876 vizite
Distribuie pe