Locale Altele
Luni, 18 Octombrie 2021
Luni, 18 Oct 2021
Evenimente rutiere la Boineşti şi Supur
Poliţia Satu Mare  - Luni, 16 Aprilie 2012

În Duminica Paştelui, la ora 16,36, poliţiştii negreşteni au fost sesizaţi  de către UPU Negreşti-Oaş despre faptul că la această unitate sanitară a fost adus un tânăr de 25 ani, victima unui eveniment rutier.

 

În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit faptul că Daniel C. de 25 ani conducea  pe raza localităţii Boineşti un auto marca BMW, dar a pierdut controlului asupra volanului şi s-a răsturnat în şanţul din partea stângă a direcţiei de mers.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Un alt accident a avut loc o oră mai târziu la Supuru de Jos. Victima,  Gyoparka C., de 47 ani, din judeţul Cluj, conducea un auto marca Dacia  şi pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed, într-o curbă  a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, derapând în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de deplasare.

 

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit că femeia avea cuplată centura de siguranţă şi în urma testării cu aparatul etilotest acesta nu a indicat alcool în aerul expirat.

 

Conducătoarea auto a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare şi în urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că a suferit leziuni uşoare.

1929 vizite
Distribuie pe