Locale Altele
Marti, 26 Octombrie 2021
Marti, 26 Oct 2021
Nu a vrut să plece în Portugalia şi s-a aruncat de la etajul 7
Maria Muller  - Miercuri, 7 Noiembrie 2012

O femeie de 56 de ani din Satu Mare a hotarat sa ramana definitiv in tara in cel mai brutal mod cu putinta.
 


Miercuri, cand urma sa plece cu una dintre cele doua fiice ale ei in Portugalia, pentru ca traia singura de cativa ani buni si nu putea fi ajutata de rude in problemele aparute odata cu varsta, femeia s-a aruncat in gol pe geamul de la bucatarie al apartamentului situat la etajul 7 din blocul cu 10 etaje de pe strada Lucian Blaga, de langa trecerea de pietoni de la Billa.

 

Probabil ca acesta a fost singurul mod gasit de ea pentru a se impotrivi dorintei fiicei sale de a o duce in celalalt capat al continentului. Locatarii  blocului au ramas inmarmuriti cand au vazut pe jos, intr-o balta de sange, corpul femeii.

  

"Eram in bucatarie si am auzit pocnitura, nu am vazut-o cand a sarit. A cazut chiar peste o masina parcata lângă bloc" - spune  Constantin Sechelei, unul dintre vecini.

  

Femeia locuia singura de ani de zile. Cele doua fiice ale ei sunt stabilite in strainatate. Odata cu inaintarea in varsta a mamei lor, una dintre ele a decis sa o duca la ea  pentru a o putea ajuta in problemele de sanatate. Doar ca femeia s-a impotrivit deciziei de a pleca din tara si atunci  si-a luat viata. Acum cele doua fete se pregatesc sa isi inmormanteze mama la Satu Mare.

2289 vizite
Distribuie pe