Locale Altele
Miercuri, 8 Decembrie 2021
Mie, 8 Dec 2021
Amenzi mai multe, dar şi parcometre mai multe
Veronica Hodas  - Luni, 18 Noiembrie 2013

Din dispoziția primarului, Poliția Locală îşi intensifică activitatea de monitorizare a parcărilor  pe toate străzile municipiului Satu Mare, iar deja a crescut numărul amenzilor aplicate şoferilor care îşi parchează neregulamentar automobilele.

 

Cele mai multe amenzi s-au dat în ultimele zile  șoferilor ale căror mașini sunt parcate pe strada de lângă Liceul Reformat şi care încurcă accesul autoturismelor care vor să vireze dreapta la semafor.

Un alt exemplu de parcare ocupată mereu, de această dată de utilajele unui locatar de pe Drumul Careiului, este cea de lângă fosta fabrică de pâine.

 

„Atenție tuturor celor care parchează neregulamentar! Poliția Locală are temă de la primar ca patrulele să circule pe toate străzile și acolo unde văd mașini de mare tonaj sau mașini parcate aiurea să aplice amenzi peste amenzi” - a atenţionat primarul Dorel Coica.

 

El a anunţat, de asemenea, că în viitorul apropiat vor fi instalate mai multe parcometre în toate zonele de parcare cu plată din municipiul Satu Mare, pentru o deservire mai eficientă a şoferilor. Parcometrele vor fi instalate de o firmă din Oradea, care a implementat sisteme de parcare cu plată în mai multe oraşe din ţară.

1143 vizite
Distribuie pe