Locale Altele
Sambata, 3 Iunie 2023
Sam, 3 Iun 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Primarul şi funcţionarii Primăriei iau lecţii de anticorupţie
Veronica Hodas  - Luni, 18 Noiembrie 2013

Specialiști din cadrul Direcției Generale Anticorupție, conduşi de comisarul-șef  Ștefan Călugăru, dau lecții de anticorupției primarului Dorel Coica și tuturor funcționarilor angajaţi la Primăria Satu Mare.

 

Membrii DGA au fost invitați să instruiască toți funcționarii publici cum să se ferească de corupție. Atât primarul, cât și cei care lucrează în Primărie, Apaserv sau SPAS, vor participa zilnic la aceste cursuri în perioada următoare.

 

„O să ne învețe să nu fim tentați să acceptăm cadouri sau servicii, să ştim ce înseamnă corupția și incompatibilitatea, deoarece foarte mulți dintre funcționari nu știu ce înseamnă asta și pot să facă greşeli care să-i coste locul de muncă” - a declarat primarul Dorel Coica în cadrul unei conferinţe de presă.

 

Edilul-șef a menționat că se dorește protejarea tuturor angajaților Primăriei de posibilitatea de de a fi depășiți în anumite probleme, de posibilitatea de a cădea pradă unor tentative ale altora de a-i compromite, de a deveni incompatibli, în special cei care sunt funcționari publici și au funcții de conducere.

1154 vizite
Distribuie pe