Locale Altele
Sambata, 2 Iulie 2022
Sam, 2 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Nici primărița din Negrești-Oaș nu a scăpat de ANI
Florin Răchitan  - Duminica, 15 Decembrie 2013

După ce inițial păreau s-o fi trecut cu vederea în vânătoarea de vrăjitoare declanșată de Agenția Națională de Integritate în toată țara, cu intenția de a paraliza administrația publică locală și de a forța organizarea unor alegeri anticipate, primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, s-a regăsit și ea pe lista incompatibililor, care se pare că mai urmează să fie completată cu marea majoritate a primarilor din județul Satu Mare.

Potrivit datelor publicate de ANI, Aurelia Fedorca s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 29 aprilie – 28 iunie 2013, întrucât a deținut, simultan, funcția de primar al orașului Negrești-Oaș și calitatea de reprezentant al orașului Negrești-Oaș în Adunarea Generală a Acționarilor în cadrul S.C. APASERV SATU MARE S.A.

Ea a declarat recent într-o emisiune televizată că a preluat toate atribuțiile pe care le-a avut fostul primar Nicolae Bura, inclusiv calitatea de membru în AGA a societății Apaserv, adunare ce funcționează din 2007, când ANI încă nu exista nici în visele lui Băsescu. 

1353 vizite
Distribuie pe