Locale Altele
Duminica, 9 Mai 2021
Dum, 9 Mai 2021
Workshop pentru funcționari
Prefectura Satu Mare  - Vineri, 25 Aprilie 2014

În sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ din Satu Mare s-a desfăşurat joi un workshop cu tema „Managementul funcţiei publice. Cariera funcţionarilor publici  în contextul legislaţiei actuale”, organizat de Fundaţia Social-Culturală "Centrul de Analiză, Management şi Politici Publice" Cluj, cu sprijinul Instituţiei Prefectului Satu Mare.

La eveniment au participat primari, secretari de unităţi administrativ-teritoriale, dar şi funcţionari din alte instituţii publice. 

Programul organizat de lector univ. dr. Viorel Stănică a avut o tematică diversă (Consideraţii asupra gestionării funcţiei publice în contextul actual; Comunicarea prin intermediul Portalului de management al funcţiilor publice şi funcţionarilor publici; Rolul secretarului în buna funcţionare a administraţiei publice locale) şi l-a avut ca invitat pe dr. Mircea Jorj, vicepreşedinte-subsecretar de stat al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

Într-o atmosferă destinsă și colegială, programul a fost completat de discuții tematice, axate pe problemele concrete de la nivelul administrației locale.

863 vizite
Distribuie pe