Locale Altele
Sambata, 2 Iulie 2022
Sam, 2 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Asistenţii maternali din judeţul Satu Mare îşi primesc banii cu întârziere
Prefectura Satu Mare  - Joi, 4 Septembrie 2014

Aproape 40 de asistenţi maternali din judeţul Satu Mare au solicitat joi sprijinul prefectului Eugeniu Avram în vederea deblocării situaţiei financiare cu care se confruntă.

Asistenţii maternali au reclamat întârzierile privind plata normei de hrană pentru copiii pe care îi au în grijă. De asemenea, asistenţii maternali au expus şi alte probleme cu care se confruntă sistemul de asistenţă socială şi protecţia copilului.

La întâlnirea desfăşurată în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ au mai participat liderul de sindicat Cartel Alfa, Vasile Dârle, conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, reprezentanţi ai Consiliului Judeţean şi ai Instituţiei Prefectului. 

Reprezentanţii instituţiilor abilitate pentru a face plăţile menţionate au declarat că până în luna octombrie situaţia financiară va reveni la normalitate. În acest sens, reprezentantul Guvernului în teritoriu a stabilit că la finele lunii octombrie 2014 va avea loc o nouă întâlnire cu asistenţii maternali.

1061 vizite
Distribuie pe