Locale Altele
Miercuri, 27 Octombrie 2021
Mie, 27 Oct 2021
Fond pentru co-finanţarea proiectelor primăriilor
Biroul de Presă al Consiliului Judeţean Satu Mare  - Marti, 3 Februarie 2009

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Csehi Árpád, vicepreşedintele Adrian Ştef, secretarul judeţului, Cornelia Bota, şi directori din cadrul Consiliului Judeţean s-au întâlnit marţi la Negreşti-Oaş cu primari din Ţara Oaşului, continuând seria întrevederilor cu primarii din judeţ.

Primarii din zona Oaşului s-au declarat de acord cu descentralizarea programului „Cornul şi laptele”, astfel încât licitaţiile să fie organizate la nivel de comune.

Totodată, în cadrul întâlnirii s-a propus declasificarea unor drumuri judeţene în drumuri comunale, care apoi să fie reabilitate prin programul FEDR.


Preşedintele CJ Satu Mare a cerut primarilor din Oaş să promoveze proiecte în domeniul turismului şi să iniţieze cât mai multe festivaluri tradiţionale, care să atragă turişti în zonă.

Csehi a anunţat intenţia de a costitui un fond pentru sprijinirea primăriilor în vederea co-finanţării proiectelor de investiţii. Primarii din Oaş au profitat de ocazie pentru a prezenta preşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare proiectele pe care doresc să le deruleze în acest an.

Tags: csehi  primari  oas  
1000 vizite
Distribuie pe