Locale Altele
Joi, 18 August 2022
Joi, 18 Aug 2022
Aparat de radioterapie la Spitalul Judeţean Satu Mare
Florin Răchitan  - Miercuri, 17 Decembrie 2014

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, a anunţat miercuri că în urma discuţiilor pe care le-a avut săptămâna trecută cu premierul Victor Ponta, ministrul Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea, şi ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, în cursul anului viitor Spitalul Judeţean Satu Mare va fi dotat cu un aparat performant de radioterapie, necesar în tratamentul bolnavilor de cancer.

Astfel, bolnavii nu vor mai fi nevoiţi să facă naveta la Baia Mare, Oradea sau Cluj pentru efectuarea acestor tratamente. Se pare că aparatul va fi instalat în clădirea Spitalului Vechi.

La rândul lui, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, a anunţat că investiţiile în modernizarea sistemului sătmărean de sănătate vor continua şi în anii următori.

“Vor fi corpuri de clădiri noi, ca să putem aduce secţii noi, să putem să ridicăm nivelul de intervenţie şi tratament de la Spitalul Judeţean şi pe alte specializări. O să avem în doi ani infrastructura de sănătate modernă, reînnoită şi cu specializări pe care poate încă nu le-am avut. Vreau să mulţumesc domnului Mircea Govor pentru că s-a implicat şi a putut să aducă aceste investiţii judeţului Satu Mare“ - a spus Adrian Ştef.

1185 vizite
Distribuie pe