Locale Altele
Joi, 30 Noiembrie 2023
Joi, 30 Nov 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Primăvara începe construcţia Mall-ului şi Aquaparcului
Leontina Volosciuc  - Miercuri, 11 Februarie 2009

Comisia de Urbanism din cadrul Primăriei Satu Mare a aprobat două Planuri Urbanistice Zonale de o mare importanţă pentru oraş.

Este vorba despre PUZ-ul privind înfiinţarea Aquaparcului din zona turistică Noroieni şi cel referitor la Mall-ul care va fi construit în zona podului Golescu. Lucrările la aceste două invetisţii majore vor începe în primăvara acestui an,  a declarat primarul Iuliu Ilyes în cadrul unei conferinţe de presă.

Lucrările la Aquaparc vor începe cu forarea a două puţuri pentru apă termală, apoi vor fi realizate şi celelalte obiective propuse care se vor întinde pe o suprafaţă de 19 hectare. Terenul a fost cumpărat de un grup de firme, care va finanţa lucrările şi căruia i-a fost concesionată zona de agrement.


PUZ-ul privind lucrările la Mall-ul din zona podului Golescu a fost aprobat după ce investitorii au pus la punct o serie de probleme legate de terenuri. Complexul va avea magazine şi parcări, iar odată cu construcţia lui va fi realizată şi subtraversarea podului prin două artere care vor lega podul de cartierul Micro 16 şi de zona Mall-ului.

În cadrul acestui PUZ a fost cuprinsă şi o piscina al cărei proiect a fost aprobat în planul guvernamental de investiţii. Cele două planuri urbanistice zonale vor fi discutate în şedinţa Consiliului local din această săptămână.

Tags: aquaparc  mall  constructie  primavara  
9679 vizite
Distribuie pe