Locale Altele
Joi, 20 Ianuarie 2022
Joi, 20 Ian 2022
Circulație în ambele sensuri pe strada Eugen Lovinescu
Primăria Satu Mare  - Joi, 19 Februarie 2015

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel a convocat, joi, 19 februarie, membrii Comisiei de Siguranţă a Circulaţiei pentru a dezbate următoarele puncte aflate pe ordinea de zi:

Vitui Virginia director la SC Mondiala SA a solicitat revenirea asupra deciziei de stabilire a sensului unic de circulaţie pe str. Retezatului, pentru  menţinerea circulaţiei în ambele sensuri ale străzii pe porţiunea cuprinsă între intersecţia acesteia cu str. C. Brâncoveanu şi parcarea de la poarta II a societăţii Mondiala S.A.

Decizia comisiei: aviz nefavorabil

Reprezentanţii societăţilor Animal Center, Jeanette, Euro Contur cu  puncte de lucru pe str. Păstrăvului solicită introducerea restricţiei de „Staţionare Interzisă” (într-un anumit interval orar, de ex. 6.00- 18.00  de luni până vineri sau pe durată nelimitată) pe strada sus menţionată

Decizia comisiei: stabilirea unei întâlniri cu solicitanţii pentru a găsi  o   soluţie;

Serviciul Român  de Informaţii solicită montarea a două oglinzi stradale la ieşirea din sediile instituţiilor situate pe str. M. Viteazul nr. 19 şi str. Mareşal Averescu nr.1

Decizia comisiei: aviz favorabil

dl. Petric Augustin reprezentant al SC Petrimex SRL solicită înfiinţarea unei treceri de pietoni pe str. Rodnei, în dreptul la magazinul Lidl.

Decizia comisiei : aviz nefavorabil

Comisia a decis ca pe strada Eugen Lovinescu (porţiunea între intersecţia cu str.1 Decembrie şi str. I.C.Brătianu) să se instituie circulaţie în ambele sensuri cu interdicţia de oprire pe partea cu Liceul Teologic HAM JANOS.

 

 

1064 vizite
Distribuie pe