Locale Altele
Luni, 3 Octombrie 2022
Luni, 3 Oct 2022
Parcometrele au intrat în funcţiune
Florin Răchitan  - Luni, 9 Martie 2009

După două luni de aşteptare, timp în care s-au făcut testările necesare, cele 12 parcometre instalate în diferite puncte ale municipiului Satu Mare, în apropierea parcărilor mai importante, au devenit funcţionale.

 

După cum am mai informat cititorii, noile parcometre funcţionează cu energie solară, astfel că sunt complet autonome din punctul de vedere al alimentării cu energie şi sunt conectate la o centrală de unde sunt monitorizate în permanenţă.

 

Odată cu instalarea parcometrelor, sătmărenii şi mai ales şoferii aflaţi doar în trecere prin Satu Mare nu vor mai fi nevoiţi să caute prin chioşcuri abonamente de parcare, de acum existând posibilitatea să cumpere la faţa locului, din aceste aparate, bilete de parcare valabile chiar şi pentru o jumătate de oră.

 

În ceea ce priveşte preţurile, parcarea timp de o jumătate de oră costă 1 leu, o oră costă 2 lei, iar biletul pentru o zi întreagă costă 5 lei. Aparatele acceptă la plată atât bancnote, cât şi monede, iar instrucţiunile de utilizare sunt scrise în limbile română, maghiară şi engleză.

Tags: parcometru  bilete  functioneaza  
1345 vizite
Distribuie pe