Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Noa ce-am zis? Microbusele vor putea opri din nou sub Podul Decebal.
Primăria Satu Mare  - Miercuri, 2 Septembrie 2015

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a avut miercuri o întâlnire cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, deputatul Kereskenyi Gabor şi directorul societăţii Transurban S.A., Bujor Ionuţ, în care s-a decis permiterea transportatorilor judeţeni să utilizeze staţia de autobus situată la baza Podului Decebal, aşa cum am prezis ieri.


Decizia validată de comisia de siguranţă a traficului a fost luată pentru a nu bulversa transportul elevilor din judeţ către instituţiile de învăţământ din oraş şi va fi valabilă până când S.C. Transurban S.A va beneficia de o a doua autogară în zona de pe malul drept al Someşului.

De asemenea, Primarul Dorel Coica a convocat o întâlnire cu transportatorii judeţeni joi, pentru a le comunica decizia luată.

Totodată edilul-şef va convoca o şedinţă extraordinară a Consiliului Local pentru a modifica Anexa nr.2 din HCL nr.132 din 30.07.2015 privind traseele de intrare în municipiu şi punctele de oprire pentru operatorii de transport public de persoane prin curse regulate în trafic judeţean, interjudeţean şi internaţional.

1493 vizite
Distribuie pe