Locale Altele
Sambata, 31 Iulie 2021
Sam, 31 Iul 2021
Şase autospeciale de salvare la înălţime pentru pompieri
ADI Transilvania de Nord  - Miercuri, 16 Septembrie 2015

La sediul Consiliului Judeţean Cluj a avut loc miercuri festivitatea ocazionată de finalizarea proiectului „Îmbunătăţirea dotării cu echipamente a bazelor operaţionale pentru  intervenţii în situaţii de urgenţă din Transilvania de Nord – Etapa a III-a”. 

În cadrul acestui proiect, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Transilvania de Nord” a achiziţionat 6 autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime prin Programul Operaţional Regional 2007-2013.

Echipamentele achiziţionate au fost distribuite la cele 6 Inspectorate Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă din Regiunea Nord-Vest: I.S.U. Cluj, I.S.U. Bihor, I.S.U. Bistriţa-Năsăud, I.S.U. Maramureş, I.S.U. Satu Mare, I.S.U. Sălaj.

Autospecialele au fost executate de către firma poloneză WAWRZASZEK ISS SPOLKA Z ORGANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA SPOLOKA KOMANDYTOWO AKCYJNA(Lider) în asociere cu FABRYKA MASYZN ‘BUMAR-KOSZALIN’ SPOLKA AKCYJN.

Înainte de recepţia autospecialelor, la sediile Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă au fost  instruite 20 de persoane privind mânuirea şi întreţinerea utilajelor de intervenţie şi salvare de la înălţime. Valoare toatală a autospecialelor este de 9.243.000 lei fără TVA.

Obiectiv general al proiectului este îmbunătăţirea calităţii serviciilor publice de urgenţă la nivelul Regiunii Nord-Vest prin creşterea capacităţii de răspuns adecvat situaţiilor de urgenţă şi prin sporirea gradului de siguranţă şi sănătate a cetăţenilor.

1735 vizite
Distribuie pe