Locale Altele
Miercuri, 8 Decembrie 2021
Mie, 8 Dec 2021
Amenzi pentru şoferii care parchează fără bilet în centrul Sătmarului
Leontina Volosciuc  - Luni, 16 Martie 2009

Echipe din cadrul Serviciului Siguranţa Traficului Rutier şi Administrare Parcări au început controalele în trafic şi vor sancţiona şoferii care staţionează în zona centrală a oraşului fără bilete de parcare.

Începând de luni, abonamentele de parcare nu mai sunt valabile în zona centrală a municipiului, a anunţat săptămâna trecută şeful SSTAP, Adrian Neacşu, la inaugurarea oficială a celor 12 parcometre instalate în centrul oraşului.

Şoferii care vor fi prinşi parcând în zona amintită fără bilete de parcare se vor alege cu roata blocată la maşină şi vor fi amendaţi cu 150 de lei.

Parcometrele sunt amplasate în parcarea din spatele magazinului “Someşul”, pe Bulevardul I.C. Brătianu, Piaţa Libertăţii, strada Horea şi în zona Pieţei Someş.

Aparatele funcţionează de luni până vineri între orele 8:00-17:00, iar sâmbăta între orele 8:00-14:00. Duminica şi în sărbătorile legale acestea nu funcţionează. Un bilet de parcare pentru o jumătate de oră costă 1 leu, pentru o oră - 2 lei, iar pentru toată ziua 5 lei.

Tags: parcometre  amenzi  centru  
1872 vizite
Distribuie pe