Locale Altele
Marti, 28 Septembrie 2021
Marti, 28 Sept 2021
Tășnădenii vor bază de tratament, nu centru pentru refugiați
Jurnal de Tășnad  - Vineri, 8 Ianuarie 2016

Cu ocazia sedintei extraordinare de vineri  a Consiliului Local Tasnad, primarul Vasile Mitrașca a prezentat detalii ale vizitei structurilor Ministerului Administrației și Internelor in Tasnad din cursul zilei de joi, informează Jurnal de Tășnad.

Au vizitat unitatea de jandarmi reprezentanti ai Spitalului Militar Oradea, ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență si ai Inspectoratului General pentru Imigrări.

Scopul celor de la Spitalul Militar a fost de a evalua oportunitatea creării unei baze de tratament pentru cadrele militare in unitatea de jandarmi, iar cei de la I.G.I. si-au exprimat dorinta de a prelua doar corpul de clădire renovat din unitatea de jandarmi.

In data de 13 ianuarie structurile M.A.I. se vor intalni cu ministrul Petre Toba, fiecare sustinandu-si proiectul in fata acestuia.

In functie de decizie, Primaria si-a exprimat dorinta de a forma o delegatie cu parlamentarii judetului, pentru a ajunge in audienta la ministrul Administratiei si Internelor, pentru a explica implicatiile negative ale infiintarii la Tasnad a unui centru pentru imigranti.

1678 vizite
Distribuie pe