Locale Altele
Luni, 16 Mai 2022
Luni, 16 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Primari instruiţi pentru alegerile europarlamentare
Leontina Volosciuc  - Miercuri, 25 Martie 2009

Primarii şi secretarii din judeţ s-au întâlnit miercuri cu prefectul Radu Giurcă, care le-a amintit obligaţiile ce le revin în organizarea alegerilor europarlamentare din data de 7 iunie.

Prefectul le-a recomandat primarilor să manifeste responsabilitate în realizarea măsurilor prevăzute în calendarul aprobat de Guvern pentru organizarea alegerilor europarlamentare, iar orice problemă care depăşeşte posibilităţile autorităţilor locale să fie comunicată de urgenţă la Prefectură, pentru a se putea oferi sprijinul necesar.

În şedinţa de miercuri, prefectul a mai anunţat că pe data de 31 martie se va deplasa împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean şi alţi factori de decizie în localitatea Babţa pentru a stabili cu autorităţile locale măsurile care trebuie luate pentru ajutorarea persoanelor afectate de recentele alunecări de teren.

Subprefectul Octavian Lazin a prezentat etapele care urmează să fie parcurse din calendarul pentru organizarea alegerilor europarlamentare. Cel târziu până la data de 8 aprilie cei trei magistraţi ai Biroului Electoral Judeţean vor fi desemnaţi, iar în colaborare cu Consiliul Judeţean se va identifica sediul în care va funcţiona acest birou.

Tags: instruire  primari  alegeri  europarlamentare  
1305 vizite
Distribuie pe