Locale Altele
Miercuri, 6 Decembrie 2023
Mie, 6 Dec 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Poliţia îl amendează pe deputatul Petric pentru parcare ilegală
Florin Răchitan  - Marti, 12 Aprilie 2016

În urma sesizării pe Facebook a fostului preşedinte al Tineretului Social-Democrat, Raul Băbţan, preluată de presa locală, primarul Dorel Coica a dat dispoziţii Poliţiei Locale să identifice persoanele care au parcat ilegal, duminică, cele două maşini în faţa magazinului Unicarm din Centrul Vechi.

Se ştie că una dintre maşini este a deputatului Octavian Petric, adică exact şeful de partid al primarului, iar cealaltă aparţine Protopopiatului Ortodox Satu Mare.

Poliţia Locală a trimis înştiinţări proprietarilor celor două maşini, ei fiind invitaţi să informeze autorităţile despre identitatea persoanelor care au parcat în ziua respectivă maşinile acolo.

Dacă proprietarii nu se vor conforma, vor primi ei o amendă mult mai mare decât dacă ar plăti o simplă sancţiune pentru parcare neregulamentară.

„Am mai anunţat şi cu alte ocazii, aştept ca sătmărenii să mă sesizeze pe orice canal de comunicare disponibil în legătură cu orice ilegalitate pe care o constată şi, în cazul în care aceasta intră în atribuţiile Poliţiei Locale, voi da întotdeauna dispoziţii să se ia măsurile de rigoare, indiferent cine este cel care comite ilegalitatea sau cine o semnalează” – a declarat primarul Dorel Coica. 

Tags: amenda  petric  parcare  ilegala  
1904 vizite
Distribuie pe
babtanu
Cealalta masina nu apartine Protopopiatului. Informati-va
2016-04-13 09:43:32