Locale Altele
Marti, 16 Aprilie 2024
Marti, 16 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Poziția primarului referitoare la greva Transurban
Primăria Satu Mare  - Vineri, 3 Iunie 2016
Greva de la Transurban s-a încheiat joi după mai multe ore. După cum aţi aflat, şoferii nu au obţinut nimic în plus faţă de contractul colectiv de muncă propus anterior. Prin urmare, greva a fost total inutilă.

Consiliul de Administra
ție al Transurban a stabilit că decizia luată de conducerea societății a fost una dreaptă, legea a fost respectată, prin urmare greva a fost ilegală.

Regret că din cauza jocurilor politice 15.000 de sătmăreni au avut de suferit, stând în ploaie. Au reuşit să blocheze oraşul, încercând să dea vina pe conducerea Primăriei, pentru a câştiga capital electoral.  

Într-adevăr, scorul este strâns între mine şi principalul contracandidat, Kereskényi Gábor, dar prin instigarea la grevă, el a reuşit să îşi arate adevărata faţă, fără să-l intereseze de soarta sătmărenilor, care au stat în ploaie sau în traficul infernal zeci de minute.  

Înţeleg că bătălia politică este una dură, dar consider că s-a ajuns deja prea departe şi nu pot accepta această bătaie de joc la adresa cetăţenilor.  Am încredere că sătmărenii vor discerne ceea ce s-a întâmplat ieri, vor alege cu înţelepciune şi de această dată.

De
și Primăria Satu Mare nu este vinovată pentru toată această situație, vreau să le cer scuze sătmărenilor. Mi-aș fi dorit ca domnii Kereskényi Gábor si Adrian Ștef să înțeleagă că bătălia politică trebuie să se dea între candidați, iar sătmărenii nu trebuie să aibă de suferit!
Tags: greva  transurban  reactie  coica  
1588 vizite
Distribuie pe